Sophie from Camping Sites & Paysages La Catinière lets you discover her spring rolls with apples and camembert

Let’s go to Normandy where Sophie from Camping Sites & Paysages La Catinière lets you discover her spring rolls with apples and camembert !

Sophie du Camping Sites et Paysages La Catinière présente ses nems aux pommes et camembert

For the receipe, you will need : 4 sheets of brik pastry, 2 apples, ½ camembert, 8 shelled walnuts, butter, salt and pepper.

Chop the apple into cubes and fry in butter. In the centre of a sheet of brik pastry place an 1/8 of a camembert, apple cubes, and 2 chopped walnuts. Season to taste. Form a small parcel with the pastry sheet and brush with melted butter. Bake in the oven at 200°C (thermostat 6-7) for 5 minutes.

Sophie’s Tip : eat the sprin rolls with a fresh salad !

Enjoy your meal😉

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s