Nora from Camping Sites Paysages Saint Louis lets you discover her pork and plum stir-fry

Nora from Camping Sites et Paysages Saint Louis near Agen invites you to discover the recipe of her pork and plum stir-fry with carrots. In August, come in Agen to discover the great prune festival.

Nora du Camping Sites et Paysages Saint Louis vous propose le sauté de porc aux pruneaux

Your ingredients for 4 people:
– 800 gr of sautéed pork
– 8 carrots
– 10 dried prunes
– 100 g of small bacon matches
– 6 shallots
– 500 ml of water
– 1 tablespoon oil
– 1 teaspoon cumin
– 2 tablespoons veal stock

Let’s start cooking ! It left for the recipe! Start by peeling & cuting the shallots into two, and the carrots into four. Cut the meat into large pieces and cook them 5 minutes in the pan with oil. Add the shallots and the bacon matches. Let cook about 3 minutes.

Add the veal diluted in hot water with cumin to your mix. Cook for 20 minutes with lid. Put the carrots and prunes in the casserole. Finish to cook during 20 minutes.

Bon appetite to all from Nora😉

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s